O nas

[singlepic id=23 w=235 h=320 float=right link=’http://www.promak.si/ponudba/’]

PRO-MAK d.o.o. je podjetje, ki opremlja posebne prostore, hotele, bazene, diskoteke, in domove z dekorativnimi vazami, svilenim in suhim cvetjem, dekorativnim pohištvom, glinenimi posodami, umetnimi jelkami, umetnimi drevesi in drugimi posebnimi dodatki, ki dajejo prostorom toplino in domačnost.

S tem programom se ukvarja že celih 21 let. Začetek dejavnosti je bilo odprtje trgovine suhega cvetja v Sežani 1989, njen najbolj poznan pa je Boutique suhega cvetja v Nami v Ljubljani, ki je bil odprt 1990. Še danes izdelujemo suhe aranžmaje iz suhega cvetja.

Podjetje Pro-Mak se posebej ponaša z bogatim božično-novoletnim programom, saj vsako leto opremlja večino trgovin, poslovnih prostorov, hotelov, bank… v Ljubljani in okolici.

Najbolj smo poznani po novoletnem okraševanju. V teh letih pa so Pro-Makove okrašene božične smreke pričarale čarobno vzdušje v mnogih domovih. Podjetje prisega na slogan, kar vneseš v dom, naj bo lepo in zelo kvalitetno, kajti s tem moraš živeti in to ti mora dajati novih moči za obvladovanje življenja.

Danes v prostorih PRO-MAK d.o.o. na Tržaški c. 135 v Ljubljani lahko občudujete in izbirate vsi na 250m² razstavnega prostora in kupujete ter ustvarjate na 800m² prodajnih površin. Kupujete lahko glinene posode, umetne jelke, novoletne lučke, adventne dekoracije, umetna drevesa, aranžmaje iz suhega cvetja in še in še.

 

Video kotiček

 
Oglejte si naše video predstavitve, kako smo okrasili različne prostore.

Tukaj lahko vidite,da se vedno potrudimo 100%.