promak ponudba bozic

Novoletne lučke – božične lučke LED

Novoletne lučke so luči, ki se uporabljajo predvsem v prednovoletnem času za okraševanje novoletnih jelk ali drugih novoletnih figur. Uporaba dekorativne, praznične razsvetljave v času božiča ima že dolgo tradicijo v raznih svetovnih kulturah.

Z novoletnimi lučkami lahko okrašujemo doma, na prostem, na trgih, v poslovnih prostorih in še bi se našlo mest kjer nam pričarajo pravljično dogajanje v času veselega decembra.

Obiščite nas in si izberite svoje NOVOLETNE LUČKE.

galerija slik spletna trgovina kontakt
novoletne lucke

Tudi letos vas PRO-MAK razvaja z bogato božično in novoletno ponudbo.

Obiščite nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani.

Kako do nas pokličite nas
Barvne lucke za jelko led

LED božične lučke

Novoletne lučke za na jelko so posebne mini lučke s tankim kablom, da lahko novoletno jelko brez težav okrasite z lučkami brez, da bi se videlo kable. Božične lučke morate speljati po vsaki vejici, saj le tako jelka zažari v polni luči.

V zahvalo novi tehnologiji LED lahko novoletne lučke napeljemo po zunanjih drevesih, po robu hiše ali jih pritrdimo na balkon. LED je nova tehnologija, ki se ne segrevaja in prav zaradi tega imajo daljšo življenjsko dobo kot ostale božične lučke. Poleg tega pa LED novoletne lučke imajo še eno dobro lastnost in to je zelo majhna poraba elektrike.

Zaradi majhne porabe elektrike lahko LED gorijo od mraka do zore ali vsaj del noči brez velike porabe elektrike. Za zunanjo uporabo so najbolj primerne LED božične lučke, ki se lahko spajajo ena z drugo in s tem potrebujete samo en električni vtikač na katerega priklopite začetek novoletnih lučk.

Novoletne lučke

Mnoge trgovine in veleblagovnice svoje vitrine in izložbe okrasijo z novoletnimi lučkami, da pritegnejo obiskovalce iz ulice. Prav zagotovo bo vsak mimoidoči prej opazil izložbo okrašeno z lučkami kot tisto, ki jih ne bo imela.

Božične lučke so različnih velikosti, dolžin in barv.

Novoletne lučke na javnih krajih in javnih stavbah so priljubljen del praznovanja božiča. Božične lučke na javnih krajih lahko uporabimo na več načinov. Novoletne lučke lahko napeljemo po drevesih, strehah in fasadah stavb. Kot ponos vsakega mesta je imeti čim lepšo novoletno jelko z čim več novoletnimi lučkami, ki se prižgejo že novembra. Božične lučke krasijo pomembne stavbe, kot so mestne hiše in veleblagovnice.

svetovanje

Potrebujete pomoč pri dekoraciji prostora za Božič ali Novo leto? Oglasite se pri nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani in se prepustite našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najboljše rešitve.

Kako do nas pokličite nas
novoletne lucke led
Novoletne lucke – bozicne lucke led

Micro LED lučke

V Promaku vedno sledimo s trendom in tudi v letošnjem letu imamo novost na slovenskem trgu. V ponudbo smo dodali tudi micro LED novoletne lučke. To so čisto majhne pikice, ki zelo močno svetijo in kar je najpomembnejše imamo čisto tanek kabel. Kabel je kot nitka, ki je skoraj neopazen. Takšne božične lučke lahko uporabite v vseh vaših dekoracijah. Lepe dekoracije nastanejo z micro LED lučkami, če jih postavite v stekleno vazo. Vazo pa napolnite s steklenimi božičnimi okraski. Novoletna dekoracija popolnoma zažari.

Micro LED lučke so na voljo tudi na baterije. Z njimi lahko okrasite tudi okna ali preddverja kjer nimate dostopa do elektrike. Okrasite lahko tudi božični ali adventni venček za na vrata. Preden pričakujete goste lahko enostavno prižgete micro lučke in venček bo zažarel.

Zavese LED novoletne lučke

Zavese LED se uporabljajo za osvetlitev zunanjih delov stavb ali notranjost trgovskih centrov in drugih poslovnih centrov. Imamo različne dolžine in višine. Obesite jih lahko na okna, fasado, balkone ali kar po živi meji zunaj na dvorišču.

Zavese LED lučke imamo v topli in hladni barvi. Hladna barva je po našem mnenju namenjena bolj za zunanjo uporabo saj v temi bolj žari in daje občutek zaledenelosti. Toplo barvo novoletnih lučk priporočamo bolj za notranje prostore saj ne tako močno bodejo v oči. Topla barva je tudi bolj primerna za več božičnih dekoracij saj jo lahko kombinirate z vsemi božičnimi barvami.

Lahko kombinirate z zlato, rdečo, belo in vse kombinacije med samo.