Dekoracija avtomobila masne na poteg in pentlje iz tila 1

Dekoracija avtomobila

Dekoracija za avto daje močan efekt poroke. Lep material, kot dekoracija za poročni avto, je bel ali smetanast til širine 50cm, ki ga napnemo na prednji pokrov avtomobila v obliki črke V. dekoracija za avto je spredaj pritrjena pod pokrov »haubo«, zgoraj pa sta kraka za dekoracijo avtomobila pritrjena na ogledali. Tako smo si pripravili osnovo, na kateri je pritrjena dekoracija za avto.

Pentlje na poteg za dekoracijo avtomobila – Velika pentlja iz tila kot dekoracija avtomobila

Dekoracija je lahko velika pentlja, ki ima v sredini sveže ali svilene rože z zelenjem in z dodatkom barvne organze ali tila. Tako dobi dekoracija za avto spet tisto nit poroke.

galerija slik kontakt
porocni avto
poroka avto

Dekoracija avtomobila tudi za daljše vožnje

Taka poročna dekoracija je lahka, varna tudi za daljše vožnje. Dekoracija za avto je lahko pritrjena tudi z vakuumi, ki držijo rože posute po prednjem pokrovu.

Dekoracija za ostale avtomobile pa so mašne na poteg, ki jih naredimo in privežemo na ogledala, sproti ko prihajajo svati.

Potrebujete pomoč pri načrtovanju poroke? Oglasite se pri nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani in se prepustite našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najboljše rešitve.

Kako do nas pokličite nas
poroka promak