umetna smreka

Umetna smreka iz novega materiala

Umetne jelke so nepogrešljive v prazničnem decembru.

Samo nekaj mesecev nas loči od najlepšega meseca v letu in sicer od čarobnega decembra. December je čudovit mesec, ko se vsi pripravljamo na praznične dni. Ljudje smo takrat povezani na poseben način, skrbno izbiramo darila za najdražje, izbiramo umetna božična drevesca, ki bodo krasile naše prostore, krasimo domove in se počutimo še bolj povezani, predvsem s tistimi, ki nam veliko pomenijo.

December si težko predstavljamo brez božičnega drevesa, ki v vsak dom prinese prav posebno praznično vzdušje.

V ponudbi najdemo različne umetne smreke, ki nam bodo pričarale čudovito praznično drevo.

galerija slik spletna trgovina kontakt
Umetna smreka iz novega materiala

Tudi letos vas PRO-MAK razvaja z bogato božično in novoletno ponudbo.

Obiščite nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani.

Kako do nas pokličite nas
novoletna jelka

Kaj je pomembno pri izbiri umetne smreke?

Umetni bori, ki so povsem naravnega videza, kar omogoča nov material polietilen PE s kombinacijo starega PVC-ja, pritegnejo prav posebno pozornost. Poleg naravno zelene umetna drevesa, lahko izberemo tudi zasneženo, kar ji daje še poseben čar.

Za tiste, ki jim postavljanje in pospravljanje novoletnih lučk predstavlja neljubo opravilo, so novoletne smreke z že montiranimi LED lučkami odlična rešitev, ki tudi zagotavlja, da se lučke med samo montažo in demontažo ne poškodujejo.

Na voljo sta dva različna tipa umetne jelke in sicer ozek ter širok. Ozek tip umetne smreke je primeren predvsem za stanovanja z manj prostora, medtem ko širok tip lepo popestri večja stanovanja in hiše, oziroma večje prostore.

Smrekam lahko dodamo še razne okraske

NOVOLETNI OKRASKI

Umetne smreke si je med prazničnimi dnevi težko predstavljati brez božičnih okraskov, katerih izbira je resnično bogata. Med pestro ponudbo novoletnih okraskov zagotovo najdemo takšne, ki so nam všeč in s katerimi bomo ponosno okrasili naše domove.

NOVOLETNE LED LUČKE

Umetne smreke si gotovo težko predstavljamo brez novoletnih LED lučk. Novoletne LED lučke s svojo svetlobo ustvarjajo prav poseben čar prazničnih dni in dajo umetni smreki poseben pečat. Tudi med LED lučkami je izbira res velika. Izbiramo lahko med takšnimi za zunanjo ali notranjo uporabo, enobarvnimi, večbarvnimi, njihovo dolžino, utripajočimi in podobno.

ADVENTNI VENČKI

Poleg umetne smreke pa si posebno mesto v dneh pred prazniki gotovo zaslužijo adventni venčki, ki so v večini družin prvi znanilec bližajočih praznikov. Izbira adventnega venčka je glede na ponudbo včasih težavna, saj se je med toliko čudovitimi adventnimi venčki težko odločiti za tistega, ki bo med prazniki krasil naš dom.

novoletna jelka z okraski
umetna smreka

Umetne smreke bodo pričarale praznično vzdušje v vašem domu

Božičnega časa se navadno vsi veselimo, saj nam praznično vzdušje pričarajo tako rekoč na vsakem koraku. Čudovita so praznično okrašena mesta, nakupovalni centri, šole, podjetja, skratka večina javnih in privatnih površin. Izložbe trgovin ponosno krasijo praznični izdelki s katerimi lahko čudovito, praznično dekoriramo prostore.

Med ponudbo so pogosto najbolj iskane umetne jelke. Postavljanje prazničnega drevesa je nedvomno prijetno, tradicionalno opravilo, ki ga prenašamo iz roda v rod. Božična smreka, kot pove že njeno ime, sodi k božično-novoletnim praznikom in večina si praznike brez božičnega drevesa težko predstavlja. Že samo postavljanje božične smreke navadno zbere vso družino, ki sodeluje pri postavljanju prazničnega drevesa. Božična drevesa so v današnjem času po izgledu povsem primerljive z naravnimi, poleg tega imajo tudi precej daljšo življenjsko dobo.

Med ponudbo lahko izberemo takšno, ki je ravno prav visoka in široka glede na prostor v katerem bo postavljena. Posebna prednost umetne smreke je tudi ta, da lahko vejice upogibamo po svoji želji in jo tako lažje okrasimo po svojem okusu ter da iz vej ne odpadajo iglice. Posebno veselje predstavlja postavljanje umetne smreke otrokom, ki že pred prazničnim decembrom odštevajo dneve do čarobnega dne, ko bodo lahko na smreko obesili čudovite novoletne okraske, med katerimi je tudi takšen, ki so ga izdelali sami, na njen vrh namestili špico in ko bo naš dom krasila svetloba lučk iz naše novoletne smreke.

Umetne smreke okrasimo po svojem okusu

Umetne smreke bodo sijale prav posebno, če jih bomo okrasili po svojem okusu, kjer lahko pri okraševanju pustimo domišljiji prosto pot. V primeru, da so nam všeč uglajene, izbrane novoletne dekoracije se bomo verjetno odločili za novoletne okraske v zgolj eni ali največ dveh barvah, ki bodo verjetno v toplih ali nevtralnih odtenkih.

Tudi lučke naše božične jelke bodo sijale zgolj v eni barvi. Privrženci tradicije bodo verjetno izbrali naravne okraske, kakršne so uporabljali že naši predniki in med katerimi najdemo medenjake, storže, jabolka, orehe, okraske iz papirja, blaga in podobno. Bolj radoživi bodo prisegli na raznobarvnost in na svoje umetne smreke obesili okraske vseh možnih barv in jo popestrili s sijem raznobarvnih, utripajočih novoletnih lučk.

Modni navdušenci pa bodo verjetno tudi pri novoletni dekoraciji sledili modnim trendom, ki vsako leto narekujejo nove barvne kombinacije, oblike in stile okraševanja umetne smrečice. Pri izboru oblike novoletnih okraskov si prav tako izberemo tiste oblike, ki so nam všeč. Med novoletnimi okraski imamo ogromno izbiro okraskov različnih oblik: klasične krogle, pentlje, zvončki, paketki, snežinke, figurice Božička, jelenčka, dedka mraza, pomanjšanimi nogavičkami, podobami ptic, trakovi in podobno.

Skratka, oblike novoletnih okraskov za naše plastične smreke pogosto presegajo našo domišljijo. Tudi pri izbiri oblike okraskov se bodo nekateri odločili zgolj za eno ali dve obliki, medtem ko bodo drugi ustvarili kombinacijo okraskov iz več različnih oblik s katerimi bodo okrasili svoje zelene smreke.

Tisti, ki imajo vsaj malo umetniške žilice in spretnosti bodo verjetno nekaj okraskov izdelali kar sami. Pri izdelovanju bodo predvsem uživali otroci, ki bodo z veseljem rezali, barvali, pletli, lepili, oblikovali, skratka ustvarjali okraske, ki jih bodo s prav posebnim ponosom in čarom v očeh obesili na svoje umetne smreke.

umetne novoletne jelke
novo leto darila

Božična darila pod umetno smreko

Seveda se veselijo tudi božičnih daril izpod umetne smreke. Prav posebno pa praznično drevo žari na božični večer, ko se po praznični večerji zbere vsa družina ob zvokih božičnih melodij okoli svoje praznično okrašene umetne smreke.

Praznični čas je poseben že sam po sebi, če pa si dom v prazničnih dneh še praznično okrasimo, občutimo poseben čar praznikov, ki ga v ostalih dnevih težko pričaramo. Glede na to, da imajo umetne smreke že same po sebi bogat izgled lahko že z minimalno dekoracijo dobimo čudovito božično drevo, ki bo pričaralo praznično vzdušje v našem domu.

Pri nakupu umetne smreke imejmo v mislih predvsem, da bo nakup investicija v čarobnost prazničnih dni, ki jih bomo večinoma preživeli s svojimi najdražjimi in katero navadno doživljamo le nekaj dni v letu. Skratka, prepustimo se prazničnemu vzdušju.

Potrebujete pomoč pri dekoraciji prostora za Božič ali Novo leto? Oglasite se pri nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani in se prepustite našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najboljše rešitve.

Kako do nas pokličite nas
svetovanje