umetno cvetje

Dekoracija, ambient

Umetno cvetje lahko vključimo v vsak minimalistični ali baročni ambient.

Okrasno cvetje niso več samo ravne palice v keramičnih posodah ampak skoraj pred vsakim lokalom lahko vidimo okrogle pušpane.

Poleg pušpanov lokale opremljamo z umetnimi oljkami, umetnimi palmami, umetnimi benjamini in drugimi okrasnimi drevesi.

Trend so kelihi, ki so za enkrat še enostavni in modernistični, a so okrašeni s čudovitim umetnim cvetjem.

V modo spet prihaja umetno cvetje v slogu baroka, nazaj pa se vrača tudi suho cvetje.

Galerija slik Kontakt
umetno cvetje 3
poletno cvetje

Spomladanska dekoracija

Spomladi naj bo umetno cvetje v barvni kombinaciji belo-zeleno. Kvadrataste vaze pa omehčajmo s čim okroglim. In nikoli ne uporabimo dekoracije iz okrasnega cvetja, da bi zakrili določene pomanjkljivosti.

Poletna dekoracija

Poletna dekoracija je sestavljena iz sivke oziroma lavande in umetnih oljk, kar nas spominja na stare grške čase. Trend poletja so seveda posebne umetne palme, umetno sadje, umetne oljke in drugo poletno svileno cvetje.

Pri nas imamo že razstavljene umetne oljke, palme in umetni benjamin in druga umetna drevesa. Seveda pa vam lahko po naročilu izdelamo umetno oljko ali benjamin po vaših željah in dimenzijah.

umetno cvetje 2
umetno cvetje 4

Jesenska dekoracija

Jeseni pridejo v poštev jesenske dekoracije z jesenskim cvetjem. Za poletno dekoracijo uporabimo nekaj svežega, modrega, hladnega. Pozimi si s cimetom pričarajmo toplino.

Potrebujete pomoč pri dekoriranju prostorov? Oglasite se pri nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani in se prepustite našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najboljše rešitve.

Kako do nas pokličite nas
umetni kaktus aloe vera