Bozicna dekoracija 1

Božič 2022 naj bo topel

Božič naj bo tudi letos topel, poln zlato rjavih tonov. V zadnjih letih zapuščamo srebrne tone in vse skupaj bolj spreminjamo v zlate.

Zlatih barv je zelo veliko odtenkov. Nič ne bomo zgrešili, če bomo imeli v mislih naravne materiale, ki smo jih pozlatili. Zamislimo si star pozlačen les, pozlačeno lubje, pa tudi prehod belo, sivo rjavi toni z zlato nam bodo za Božič dali res lep dizajn.

Obiščite nas in si oglejte največjo izbiro ADVENTNIH ARANŽMAJEV IN BOŽIČNE DEKORACIJE v Sloveniji.

Našli na boste v našem novem razstavnem prostoru na Hladilniški poti 42 v Ljubljani.

galerija slik spletna trgovina kontakt
bozic 2022

Tudi letos vas PRO-MAK razvaja z bogato božično in novoletno ponudbo.

Obiščite nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani.

Kako do nas pokličite nas
Bozic 2022 Nasveti za dekoracijo

Elementi dekoracije za Božič

Dajmo domišljiji prosto pot, bodimo ustvarjalni in malo drugačni za letošnji Božič.

Uporabili bomo veliko starega in vam prikazali uporabo starih dekoracij v novi preobleki, z veliko originalnimi idejami. Vabimo vas na nov razstavni prostor Božič.

Tako bomo uporabili v dekoracijah vse naravne materiale, storže, plodove, želod, star les, narezane vejice. Te bomo oplemenitili z zlatimi dodatki. To so zlate kroglice, zlate zvezdice, zlati listki – naravni ali umetni, kar bomo imeli na voljo.

Nič ne bo narobe, če bomo poleg naravnih materialov za Božič 2021 naše dekoracije okrasili tudi z umetnimi materiali, saj zlate barve drugače ne moremo najti v naravi. Pomembno je, da je vse skupaj lepo usklajeno. Kot naravni rjav material lahko uporabimo tudi ptičje ali kokošje perje rjave barve, ga navežemo na naravno vrvico ali zlat tanek kordonček, vmes pa nataknemo še zlate kroglice in si tako izdelamo dekor v obliki visečih špic, ki nam bodo podaljševale našo novoletno jelko.

Vmes v trikotne prostore potem polagamo zlate krogle, zlate zvezdice ali zlate pentlje. Lep dekor za božič 2021 je tudi rogovje jelenjadi, pa vse kar je povezano s kožo, skratka vse kar daje občutek gozda. Obvezno je v dekoracijah veliko lesa, še posebej v izložbah ali v razstavnih prostorih.

Ptički kot božični okraski

Gozdni element so tudi ptički. Veliko teh bomo uporabili v dekoraciji za Božič v letu 2022.

Tudi smreka bo imela vpletene gozdne veje na katerih bodo sedeli debelušni ptički, ki iščejo toplino in lepoto. Seveda morajo imeti smreke lepo dekorirano podnožje, da skrijemo vse tehnično kovinsko ogrodje.

Za dekoracijo podnožja smreke uporabimo lepe oblekice za pod smreko, ali neko blago v skladu z dekoracijo smreke, nanj pa polagamo lepe blazine z motivi zimske pokrajine.

Božično jelko lahko postavimo tudi v košaro. V PROMAK-u imamo košare brez dna, oziroma samo obod košare, ki zelo lepo pokrije podnožje smreke.

Božič za leto 2022 v PROMAK-u bo postregel tudi z mnogimi posebnimi novoletnimi smrekami. Tako bomo imeli gibajoče smreke, te so zelo primerne za izložbe, saj z gibanjem pritegnejo pozornost kupcev, še posebej otrok.

Za izložbe so zelo zanimivi otroški motivi, motivi pravljic ali gozdnih živali, ali zelo velika božična darila, čim bolj dinamično naj bo, da bo pritegnilo pozornost.

Bozic Elementi za dekoracijo
Bozic 2022 Led lucke

LED božične lučke

Lepe dekoracije za letošnji Božič bodo tudi drobne LED lučke na srebrnih nitkah, žičkah, ki so hkrati tudi dekoracija. Take snope lučk lahko ovijamo okrog listnatih dreves in tako zažari celotno drevo. Novoletne lučke so lahko tudi baterijske. Te so zelo uporabne za dekoracije na mizah, za adventne venčke ali za smrekico sredi mize, ali za viseče dekoracije nad mizami.

Posebne LED novoletne lučke so namenjene za namizne šopke brez problemov vtikača in tistih kablov, ki nas ovirajo.

Novost za Božič 2022 so tudi bluetooth lučke. Omenjene lučke lahko prižgete na daljavo s svojim pametnim telefonom. Krasne praktične lučke za Božič pa so lučke, ki jih postavimo kar v minuti celo na zelo veliko smreko.

Če pa nam niso všeč letošnji trendi dekoracij, ali če nam ne pristajajo v dekor stanovanja, ali če nima takih kombinacij, potem posežimo po dodatkih, ki bodo popestrili srebrno bele barve. Lahko je to modra barva, vendar naj bo nekaj v tej dekoraciji posebnega. Nekaj naj bo vzorca, da ne bo vse skupaj prehladno, da bo izgledalo novo, moderno in ne staro izpred nekaj let.

Dajmo domišljiji prosto pot, bodimo ustvarjalni in malo drugačni za Božič 2022

Za Božič 2022 bo nova tudi viseča smreka. Bili smo že vajeni visečih smrek. Obrnjene so bile navzdol s stropa. Take imajo letos lahko veliko dolgih verižic, kapnikov vse kar je podolgovato. Krogle bodo vse bolj težko stale, zato se taki dekoraciji izognemo. Če pa je smreka viseča v naravni legi s špico – vrhom navzgor, je pa to verjetno zato, da spodaj ne zavzema prostora. Tako smreko bogato okrasimo spodaj namesto stojala. Take smreke boste lahko videli tudi v PROMAK-u na našem razstavnem prostoru.

Leto pa bo posebna viseča smreka v več nivojih. Ta nima osrednje palice, ampak na tankih žicah lepo lebdijo veje, ki jih spodaj lepo dekoriramo. Vmesni prostori so polni dekoracij, po vrhu vej pa je sneg ali zlati listi, zlate liane, trakovi, verižice ali podobno. Oglejte si slike, oziroma take dekoracije v PROMAK-u v Ljubljani.

Taka smreka ima lahko tudi mehanizem, da se v izložbi vrti in je tako bolj opazna in posebna. Letos bo Božič res popolnoma nov, z veliko, veliko novimi elementi, smrekami, lučkami in novimi barvami.

Uporabili bomo veliko starega in vam prikazali uporabo starih dekoracij v novi preobleki, z veliko originalnimi idejami. Vabimo vas na nov PROMAK razstavni prostor Božič 2022na Hladilniški poti 42 v Ljubljani.

svetovanje

Potrebujete pomoč pri dekoraciji prostora za Božič ali Novo leto? Oglasite se pri nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani in se prepustite našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najboljše rešitve.

Kako do nas pokličite nas

Ideje za Božič 2022

Božič 2022 naj bo drugačen od prejšnjega, potrudimo se najti neko novo idejo, ali neko drugačno kombinacijo.

Tudi iz starih krogel in okraskov se z malo novimi da sestaviti nekaj novega. Veliko vzorcev boste videli v PROMAK-u na Hladilniški poti 42 v Ljubljani. Kot moderne skulpture božičnih smrek lahko uporabimo žične kocke večih dimenzij, ki jih postavljamo prečno eno na drugo, žice pa nam služijo za obešanje okraskov v notranjosti. Taka dekoracija je lahko v zlati ali srebrni barvi.

Lepo božično dekoracijo lahko sestavimo iz garniture škatel, ki jih postavimo eno na drugo v piramido. Tako piramido lahko še osvetlimo z lučkami ali LED svečami. Taka dekoracija je primerna za izložbe. Na tako piramido lahko postavimo tudi prodajne artikle, ki nam predstavljajo dekoracijo (recimo parfume…).

In če se vrnemo nazaj h dekoracijam za Božič za leto 2022, zanimivi so tudi gozdni elementi gobe. Gobe so dekoracija, ki je otrokom in odraslim zelo pri srcu. Lepe so nam rdeče bele mušnice, ki v pravljicah dajejo zavetje gozdnim bitjem.

Gozdna bitja so imela posebno pokrivalo, zato so kapice palčkov lep dekor za Božič, pa tudi pletene rokavičke z zadrgo so lahko lep mošnjiček za malo darilo, prav tako božične nogavice so nepogrešljiva torbica za darila. Iz vsega tega lahko izdelamo tudi adventni koledar in podobno.

Bozic 2022 Ideje