okrasni lonci zunanji

Na zalogi več kot 1000 okrasnih loncev

Okrasni lonci so izdelani iz različnih kvalitetnih materialov: keramika, plastika, giza, les, pločevina ali inox. Primerni so lahko za notranjo ali zunanjo uporabo.

V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi okrasnimi lonci: Leseni okrasni lonci ali pletene košare, Cvetlična korita, Steklene vaze, Steklovina in stekleni izdelki.

Največji izbor OKRASNIH LONCEV za rože v Sloveniji in na balkanu. Preverite katalog okrasnih loncev in galerijo. Vsi okrasni lonci so na voljo v našem PRO-MAK razstavnem prostoru na Hladilniški poti 42 v Ljubljani.

galerija slik kontakt

Katalog

Oglejte si katalog cvetličnih loncev. Zagotovo boste našli pravega zase.

Lahko nas pa obiščete v razstavnem salonu in za vas skupaj poiščemo pravi cvetlični lonec.

image 9
Ogled kataloga
Okrasni lonci

Kateri material je najbolj primeren?

Zunanji okrasni lonci

Najbolj primerna materiala za zunanje okrasne lonce sta dva.
Prvi kot najprimernejši je polystone ali fiberglass, ki je mešanica steklo keramičnih vlaken in umetne smole. Ta material je:

  • izredno obstojen na vse vremenske pogoje
  • lahek
  • trden

Če želite rastlino pozimi prestaviti v notranje prostore boste to lahko naredili z lahkoto saj lonec ne bo tako težek kot je lahko keramični okrasni lonec.

Drugi material je glazirana keramika ali še boljše glaziran granitogrez, ki ne vpija vode in je tudi izredno odporen na vse zunanje vplive, kot so zmrzal, sonce in veter.
Keramični okrasni lonci so težji kar prinaša prednost na območjih z močnim vetrom.

zunanji okrasni lonci Spletna trgovina

Notranji okrasni lonci

Notranji okrasni lonci so lahko iz bilo katerega materiala saj niso izpostavljeni vremenskim vplivom.

notranji okrasni lonci Spletna trgovina
korito za roze

Potrebujete pomoč pri dekoraciji prostora za Božič ali Novo leto? Oglasite se pri nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani in se prepustite našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najboljše rešitve.

Kako do nas pokličite nas
Dekoracija in Okrasevanje

Ponudba okrasnih loncev

Leseni okrasni lonci ali pletene košare
Pletene košare so primerne za vse vrste dekoracij saj se lepo ujamejo s suhim ali umetnim cvetjem.

Cvetlična korita
Cvetlična korita se najpogosteje uporablja v poslovnih prostorih v kombinaciji s suhim, umetnim ali svežem cvetjem. Prestižni cvetlični lonci so lahko okrašeni z minimalistično dekoracijo saj je že sam cvetlični lonec prekrasna dekoracija.

Steklene vaze
Steklene vaze so dobrodošle v vsakem modernem stanovanju saj izražajo moderen slog opremljanja domov in poslovnih prostorov. Steklene vaze morajo biti vedno čiste, saj komaj tako ob pravi svetlobi zablestijo in pokažejo svoj sijaj.

Steklovina in stekleni izdelki
V naših prostorih lahko izbirate med številnimi steklenimi izdelki kot so: perle, stekleni krožniki, steklene vaze, stekleni svečniki ali stekleni kozarci.