umetna trava visoka

Umetna trava v kosih ali na kolutu

Med umetne rastline uvrščamo tudi umetno travo. Pri nas umetno travo dobite v kosih 1x1m ali na kolutu od 1 do 5m dolgo. Naša umetna trava je najboljša imitacija prave trave, saj ima med zeleno travo tudi imitacijo pusušene trave, ki daje travi najbolj naravni videz. Uporabljate jo lahko tudi kot tepih ali samo za dekoracijo.

Poleg umetne trave v tepihu imamo na zalogi še mnogo drugih vrst trave v šopih in umetnih visokih trav iz travnikov, med katere lahko date tudi travniške rože, ki jih prav tako dobite v Promaku.

Galerija slik Kontakt
umetna trava sop biljke
sop trave umetne

Šopi umetne trave

Ne moremo najti trave, ki bi jo lahko gojili v notranjosti. Zato velikokrat iščemo umetne trave, ki nam ozelenijo dom ali poslovni prostor. Umetne trave so lahko cvetoče trave, lahko so jesenke ali pa podobne travam stepe. Šopi umetnih trav lahko padajo čez keramične posode za rože. Utrdimo jih v umetno peno s katero napolnimo okrasne lonce.

Potrebujete pomoč pri načrtovanju poroke? Oglasite se pri nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani in se prepustite našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najboljše rešitve.

Kako do nas pokličite nas
umetni kaktus aloe vera

Okrasni lonci in umetne orhideje

V lepe vaze ali okrasne lonce lahko utrdimo tudi umetne orhideje. Umetne orhideje naj stojijo tako kot prave. Vejice orhidej naj bodo privezane k opori. Pri umetni orhideji so zelo pomembni umetni svileni listi. V Promaku lahko dobite zelo lepe in avtentične umetne orhideje in umetne liste.

Okrasne lonce z umetnimi orhidejami lahko zasujemo z belimi kamni, lahko pa naravno lubje ali pa zelen finski mah, ki mu pravimo tudi islandski mah ali norveški mah.

Naravni islandski mah je zelo lepa dekoracija tudi za dekorativne zelene stene ali za stenske slike. Islandski mah lahko lepimo tudi na plošče in preko položimo steklo mize.

umetna trava v koritu

Galerija slik