poslovna darila 1

Poslovna darila in embalaža

Poslovna darila lahko izberemo za posamezno stranko, ki jo dobro poznamo, ali pa naj poudarja našo dejavnost ali naj bo uporabno, da bo opozarjalo na našo firmo več časa. Poslovno darilo je lahko vino, liker ali šampanjec in za ta namen imamo lepe kartonske škatle za eno ali dve steklenici.

Škatla je lahko iz naravnih materialov z ročajem ali lepa škatla z zlato površino ravno tako z ročajem ali brez njega. Škatle so lahko tudi drugih oblik, velikosti in raznih barv. Lahko so enozložne ali s pokrovom. Seveda je mnogo bolj čarobna in bogata škatla s pokrovom. Za vina imamo tudi razne nosilne vrečke z lepim ročajem ali celo razne druge domiselne dekorativne vrečke.

Polipropilenske ali papirnate darilne vrečke

Poslovna darila lahko pakiramo in zavijamo v polipropilenske ali papirnate darilne vrečke. V Promaku lahko dobite darilne prozorne vrečke z dno ali brez njega raznih dimenzij. Polipropilenske vrečke so prozorne vrečke kot celofan. Poslovna darila poklanjamo tudi v nosilnih darilnih vrečkah. Te darilne vrečke imajo ročaj. Vrečka naj bo enobarvna, taka je bolj elegantna in ne vsiljiva.

galerija slik kontakt
poslovna darila
diseca sveca

Dišeče sveče kot poslovno darilo

Lepo poslovno darilo so dišeče sveče, ki si jih stranke rade prižigajo v zimskem času. Spakirane so v embalažo, ki je dekorativna. Lahko je zavezana s pentljo na kateri je natisnjen logotip firme ali pa napis srečno ali kaj podobnega. Sveče imajo lahko razne zimske motive. Zanje je pomembno, da lepo gorijo, se ne cedijo in ne smrdijo oziroma so iz palminega voska ali sojine masti.

Poslovna darila

Poslovna darila izkažejo pozornost in zahvalo našim poslovim partnerjem. Običajno izkoristimo prednovoletni čas za tako pozornost našim strankam. S tem izkažemo svoj odnos in svoj okus ter izvirnost, zato morajo biti poslovna darila skrbno izbrana.

Hrana oziroma živila kot poslovna darila morajo biti v vrečkah, ki so primerna za živila. V Promaku imamo darilne prozorne vrečke iz BOPP – kot »celofan«, s certifikatom za živila.

Zavijmo darilo unikatno, to bo pokazalo naš odnos, našo ustvarjalnost in moč firme. Poslovni partnerji to znajo ceniti in se potem bolj odgovorno obnašajo do nas. Z izborom raznih dekorativnih papirjev in s posebno idejo lahko zelo lepo zavijemo enostavno darilo in s tem naredimo velik vtis.

Košare napolnimo oziroma podložimo z lesno slamo ali lepo PVC slamico, sisalom ali z rezanim papirjem. Košare napolnimo s posebnimi izvirnimi živili, ki naj bodo pred tem zapakirana v darilne vrečke.

Vedno pa v košato položimo še kak dodatek za otroke oziroma za gospo poslovnega partnerja. Košare so na koncu lahko zavite še v prozorno folijo. Folija kot celofan ima lahko tudi kakšen božični motiv.

darilne skatle

Poslovna darila – dišeči potpouri

Kot poslovna darila lahko poklonimo tudi dišeči potpouri v prozorni vrečki z dnom ali v lepih steklenih posodah s pokrovi. Tako poslovno darilo deluje na več čutil – vid in vonj in to ostane v spominu mnogo dlje. V potpouri mešamo razne vrste suhega cvetja, plodove, suhe lističe raznih barv. Lahko odišavimo z eteričnimi olji, lahko pa kar priložimo stekleničko eteričnega olja, da si sami odišavijo v dekorativnih krožnikih skledicah ali posodah s pokrovom.

Lepo poslovno darilo je tudi potpouri sivke. To je čudežna rastlina saj njen vonj ostaja skozi mnoga leta, ko jo spet pomečkamo, spet diši. Zato so mošnjički iz blaga najbolj primerna embalaža za sivko. Tako se nam niti ne praši in lahko jo v vrečki mečkamo.

diseci potpourri
slovenska sivka lavanda

Dišave s paličicami

Poslovno darilo so lahko dišave s paličicami. Za to ponujamo velike okrasne steklenice in dekorativne vaze z ozkim vratom ali lesenimi zaključki. V te steklenice nalijemo vsaj liter dišave. Vanje pa pomočimo in dnevno obračamo palčke iz bombaža.

Bombažne palčke zelo dobro vpijajo dišavo in jo tudi krasno oddajajo. Velika količina dišave je pomembna, da sploh začutimo vonj v prostorih.

Potrebujete pomoč pri dekoraciji dogodka? Oglasite se pri nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani in se prepustite našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najboljše rešitve.

Kako do nas pokličite nas
image

Novoletno božični okraski

Poslovna darila so lahko tudi novoletno božični okraski. Steklene krogle, zvezdice, snežinke, ki jih zapakiramo v prozorne škatlice in lepo povežemo s svilenimi trakovi, poleg pa dodamo vejico zelenja, plodove iz gozda ali pa kak novoletni simbol (kapica Božička, štiri peresna deteljica, gobica, zvezdica, smrečica…) na krogle in okraske lahko natisnemo logotip firme.

Za poslovna darila so lepi tudi okrasni krožniki, dekorativne vaze ali novoletni svečniki. Kot poslovno darilo lahko sestavimo tudi več daril hkrati. Vsa ta so zložena v darilne košare ali pločevinaste škatle ali druge okrasne posode.

V Promaku ponujamo tudi veliko izbiro samo poslovnih daril, kot so novoletni aranžmaji ali adventni venčki s štirimi svečami ali pa venčki za na vrata. Take aranžmaje je potrebno primerno spakirati in zaviti v lepo embalažo.

okraski darilo

Galerija slik