Prevleke za stole izposoja prevlek za stole za poroko

Izposoja prevlek za stole

Prevleke za stole – izposojamo prevleke za stole iz vrhunskega belega satena s katerimi pričarate čudovit ambient na porokah. Prevleke za stole lahko uporabite tudi za druge svečane dogodke kot so: krst, birma ali obhajilo. Izposojamo prevleke za stole tudi za druge svečane dogodke – obletnice, rojstne dneve, bankete in poslovna srečanja.

Prevlekam za stole lahko dodate barvne trakove iz satena ali širše trakove iz mrežastega tila, s katerim povdarite barvni odtenek vaše poroke. V pentljo prevleke za stole lahko enostavno zataknete sveže ali svilene cvetove (sončnic, vrtnic, marjetic …).

S prevlekami za stole lahko okrasite poročne prireditve na prostem ali prve štiri stole v cerkvi ali matičnih uradih.

AKCIJA

Izposoja prevlek za stole – 1,90€/kos
Nakup prevlek za stole – 9€/kos

Izposojamo popolnova nove, neuporabljene prevleke za stole, v beli svetleči barvi iz satena.

kontakt pokličite nas
poroka prevleke za stole
saten prevleke za stole
poroka prevleke za stole

Univerzalne prevleke za stole

Ne veste, katere prevleke za stole uporabiti, da se bodo prilegali vašim stolom? Ne skrbite, naše prevleke za stole so univerzalne. Prevleke lahko uporabite za vse vrste stolov.

Prevleke za stole rezervirate z minimalno kavcijo. Prevleke za stole dvignete pri nas par dni prej (po predhodni rezervaciji). Prevleke za stole vrnete takoj po poroki. Prevlek za stole vam ni potrebno čistiti, saj jih brezplačno po vsaki uporabi kemično očistimo mi.

Pokličite zdaj in rezervirajte prevleke za stole. Telefonska številka za rezervacije: 051/621-748 ali 01/430-08-03. Ne odlašajte, da vas ne prehitijo drugi.

Potrebujete pomoč pri načrtovanju poroke? Oglasite se pri nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani in se prepustite našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najboljše rešitve.

Kako do nas pokličite nas
poroka promak