zelene stene mah

Zelene žive stene

Zelene žive stene so pravi hit. Ne potrebujejo nikakršne nege, zalivanja in vzdrževanja.

Zelene žive stene ali, ki jih lahko tudi poimenujemo vertikalni vrtovi ali rastlinski zidovi so idealen dekorativni element v modernih in sodobnih domovih.

Rastlinski zidovi

Rastlinske zidove vam lahko izdelamo iz različnih umetnih rastlin ali stabiliziranih rastlin in mahov. Med umetnimi materiali vam lahko izdelamo vertikalne vrtove iz pušpana, praprota, različnih trav, ficusa in še mnogo ostalih rastlin.

galerija slik kontakt
zelena stena aleja
krogi iz finskega mahu 2

Stabilizirane rastline

Poseben material za žive zelene stene so stabilizirane rastline. To je poseben postopek, ki svežo naravno rastlino obdrži trajno v zelenem svežem videzu. V Promaku imamo najbolj kvalitetne stabilizirane rastline, ki prihajajo iz nordijskih držav.

Finski ali nordijski mah

Prav posebno vlogo med stabiliziranimi rastlinami igra finski mah. Iz finskega ali nordijskega mahu izdelujemo zelene stene, zelene slike, krogle ali kateri koli element po vaših željah.

Potrebujete pomoč pri dekoraciji prostora za Božič ali Novo leto? Oglasite se pri nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani in se prepustite našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najboljše rešitve.

Kako do nas pokličite nas
umetni kaktus aloe vera