Porocni kot koticek za poroke porocni salon

Promak kotiček za poroke

V Pro-Maku je poleg vseh vrst dekoracij postavljen tudi poročni kot. Kotiček za poroke je dekoriran z novimi trendnimi barvami za poroke. Poročno dekoracijo prodajamo že vseh 24 let našega delovanja.

V poročnem kotu so postavljene mize s tematsko poročno dekoracijo v določeni barvi. Tako so razstavljeni naprsni šopki, zapestnice za svate, konfeti ali druga darilca za svate.

Potrebujete pomoč pri načrtovanju poroke? Oglasite se pri nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani in se prepustite našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najboljše rešitve.

Kako do nas pokličite nas
poroka promak
Promak koticek za poroke
Porocna dekoracija avtomobila

Poročna dekoracija avtomobila

V kotičku PRO-MAKa vam demonstriramo dekoracijo za poročni avtomobil ali dekoracijo za poročne dvorane.

Kotiček za poročne dekoracije je organiziran tako, da si lahko izbirate posamezne materiale in ustvarjate po vaših idejah vse za poroko. Zanimivo je kreirati poročna vabila, saj imate tu vsa material in veliko prostora ter miru, da si v našem poročnem kotu dobite idejo in potem izoblikujete vzorec za poročno vabilo, zahvale za svate, iz ostankov materiala pa si lahko izdelate še sedežni red ali druga darilca za svate. Z malo dodatkov pa še naprsne šopke.

V poročnem kotu PROMAKa dobite tudi blazinice za prstane ali druge dekoracije za prstane, košarice za cvetje za posip, tulce ali mošnjičke za riž, škatle za pecivo ali papirnate škatlice za darilca, konfete ali slaščice.

Vse za poroko dobite v Pro-maku

Vabilo lahko izdelate v vsaki barvni kombinaciji, saj imamo v Pro-Maku ves potreben material za poročna vabila in za vse ostale dekoracije za poroko.

Poročna vabila pa vam lahko izdelamo tudi pri nas.Poročno vabilo je prvi modni začetek priprav na poroko, zato je zelo pomembno, da že pri poročnem vabilu nakažemo našo barvno nit poroke. V Pro-Maku na Hladilniški poti 42 v Ljubljani dobite mnogo idej za samo izdelavo vaših poročnih vabil.

V Pro-Maku imamo pole svečanega papirja v več barvah za vabilo v istih barvah kot je poročno vabilo lahko dobite tudi ovojnice za poročna vabila.

Pripravljenih imamo kar precej modelov poročnih vabil, ki si jih z lahkoto izdelate sami. Za izdelavo poročnih vabil lahko uporabite razne trakove, mrežice, krispi trakove, perlice, korale, čipke, srčka. Tekst poročnega vabila natisnete na prosojen papir (paust) in ga vstavite v poročno vabilo.