umetne rastline

Umetne rastline

Umetne rastline so velikokrat najboljša dekoracija oziroma boljša dekoracija kot naravne rastline, saj ne potrebujejo nege, zalivanja in dobrih vremenskih pogojev, ter takšne kot kupite tudi ostanejo in jim ne začnejo rumenit ali odpadati listi.

Umetno drevo ali pušpan je odlična dekoracija v poslovnih prostorih.

Umetne rastline so namenjena predvsem za notranjo uporabo in ne v stiku z UV žarki, saj lahko na soncu umetni listi spremenijo barvo.

V naši ponudbi boste našli bogato izbiro umetnih rastlin kot so umetni pušpani, bambus, kaktusi in ostale umetne rastline.

Galerija slik Kontakt
umetna palma 1
umetni puspan krogla

Umetni pušpani

Pušpani potrebujejo zelo dobre življenjske pogoje, zato se veliko strank k nam obrača s povpraševanji po umetnih pušpanih. Ponudimo vam lahko umetni pušpan v obliki krogle, kocke ali stožca. Po naročilu pa vam lahko izdelamo tudi ograje iz umetnega pušpana. Krogle in kocke dobite v vseh dimenzijah.

Umetni bambus

Umetni bambus lahko uporabite kot pregrado na balkonih v katerega pomešate suhe bambusove palice, ki jih dobite v Promaku. Bambus lahko postavite tudi v cvetlična korita kot samostojno dekoracijo.

Potrebujete pomoč pri načrtovanju poroke? Oglasite se pri nas na Hladilniški poti 42 v Ljubljani in se prepustite našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najboljše rešitve.

Kako do nas pokličite nas
umetni kaktus aloe vera
umetni bambus
umetni kaktus aloe vera

Umetni kaktusi in aloe vera

Lepa dekoracija so tudi umetni kaktusi ali aloe vera.